Uitvaart Rotterdam

Het overlijden van een geliefde in je naaste omgeving is een bijzonder moeilijke tijd. Helaas hoort de dood bij het leven, en is het iets wat ons uiteindelijk allemaal te wachten staat. Gecondoleerd namens Catering in Rotterdam.
Voor de uitvaart dient heel veel te worden geregeld. Daarnaast is een uitvaart heel kostbaar. Wij kunnen voor deze loodzware dag, de culinaire aspecten regelen. Dan heb je daar in ieder geval geen omkijken meer naar, je hebt wel wat anders aan je hoofd.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Kwaliteitsgarantie!

Wij van Catering in Rotterdam kunnen voor personeel, en voor eten en drinken zorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een eenvoudige lunch met belegde broodjes, koffie en thee. Maar wanneer je iets anders wilt is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen je keuze met veel zorg voor je bereiden, en serveren.
Wanneer je van tevoren een offerte wilt aanvragen is dat mogelijk. Wanneer je een offerte wilt aanvragen, kan dit via deze website. Klik op de “offerte opvragen” button en vul het formulier in wat dan op je scherm komt te staan. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, hoe meer je ons verteld over je wensen, hoe meer wij je een volledig aangepaste offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, zoals speciale voedingsvereisten, zoals glutenvrij, vegetarisch, veganistisch, of eventuele allergieën. Wij zullen hiermee dan rekening houden.

Zodra je de offerte hebt ontvangen en ermee akkoord gaat, kun je de volgende stap zetten en je bestelling plaatsen, opnieuw via onze handige website.
Voordat je je keuze definitief kunt maken, is het nodig om een account aan te maken. Dit is snel gebeurd. Hierna kun je de betaling definitief afhandelen. De betaling geschiedt via ons vertrouwde Ideal-betaalsysteem. Je bestelling is nu definitief geplaatst, de rest doen wij allemaal voor je. Wij zullen ervoor zorgen dat je bestelling op de juiste tijd en locatie wordt geleverd. Ons personeel zal dan zorgdragen voor het opzetten van de maaltijden en drankjes, en zal dit ook uitserveren aan al je gasten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben we nog meer in ons assortiment voor uitvaart Rotterdam?


Catering in Rotterdam verzorgt de catering op de uitvaart, maar heeft ook allerlei andere gerechten in haar assortiment zitten.
We kunnen je van dienst zijn met o.a. onderstaande gerechten:

Om ons volledige aanbod te bekijken, nodigen we je uit om onze website te bezoeken en te navigeren naar het gedeelte “assortiment”.

Ons assortiment is uitgebreid, en bestrijkt alle windstreken. Onze gediplomeerde koks, en personeel, bereiden al het eten met de meest verse ingrediënten.

Een uitvaart gaat je niet in de koude kleren zitten, en wij willen je graag ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ons personeel zal zich bescheiden opstellen, en zoveel mogelijk op de achtergrond blijven.

Namens Catering in Rotterdam, willen we jou en je familie heel veel sterkte wensen op deze moeilijke dag. Nogmaals gecondoleerd namens Catering in Rotterdam.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.