Borrel bestellen Rotterdam

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Rotterdam

Wilt u voor uw borrel in Rotterdam alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Op welke manier? Door gebruik te maken van onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zijn aangesloten. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Vanzelfsprekend, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Rotterdam

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw keuze maken. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Rotterdam te laten komen. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met een Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een andere optie is om een BBQ in Rotterdam te organiseren. De cateringdiensten in Rotterdam hebben een uitgebreide selectie aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Rotterdam nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Rotterdam bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Rotterdam een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Rotterdam. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Rotterdam is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Rotterdam leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Niet alleen voor borrels zit u goed op onze website. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Rotterdam een slimme keuze.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Rotterdam een passende keuze|dan is gourmetten in Rotterdam een geschikte optie|dan past gourmetten in Rotterdam goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Rotterdam een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Ook voor uw lunch in Rotterdam is de catering een uitstekende keuze. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Rotterdam.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Rotterdam aanbieden. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Daarnaast worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. Hygiëne is voor ons van groot belang en garanderen de kwaliteit van de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U kunt ervoor opteren om deze meteen te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.