Borrel bestellen Rotterdam

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Rotterdam

Wilt u voor uw borrel in Rotterdam alles zelf organiseren? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat is een flinke taak, dus waarom zou u het niet uit handen geven? Op welke manier? Door gebruik te maken van onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zich hebben aangesloten. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit kan variëren van een eenvoudige borrel tot een complete borrelervaring. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Uiteraard, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Rotterdam

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan deze hapjes voor u verzorgen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw keuze maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Rotterdam te reserveren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin heerlijke gerechten worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met een Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Rotterdam te overwegen. De cateringdiensten in Rotterdam hebben een uitgebreide selectie aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Rotterdam nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Rotterdam bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Rotterdam een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Rotterdam. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Rotterdam is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Rotterdam leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Rotterdam een slimme keuze.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Rotterdam een passende keuze|dan is gourmetten in Rotterdam een geschikte optie|dan past gourmetten in Rotterdam goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Rotterdam een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. Ook voor de lunch in Rotterdam kunt u op de catering vertrouwen. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Denk er dan eens aan om een High Tea te organiseren. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan bij u thuis, maar ook op een locatie van uw keuze, plaatsvinden. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Rotterdam bezorgen. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een trend die steeds populairder wordt. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Daarnaast voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Hygiëne is voor ons van groot belang en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze onmiddellijk te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van het feest, het event of de party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.