Koningsdag Rotterdam


De dag van de koning is een van de grootste feesten van het jaar in Rotterdam, trekken veel mensen op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Als je ervoor kiest om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Rotterdam je helpen om voor deze heugelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of simpelweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens samen te stellen. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en expertise, voor je klaar, en bezorgen het eten samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Rotterdam.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op onze webpagina doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een perfecte op maat gemaakte offerte kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, veganistisch.

Nadat je de offerte hebt verkregen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit kun je eenvoudig online regelen. Kies de gewenste opties, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, zo eenvoudig is het! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Rotterdam?


De keuze aan gerechten is lekker uitgebreid, er is voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan van over de hele wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, voor een compleet overzicht van het assortiment, verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Hapjes bestellen Rotterdam
Buffet bestellen Rotterdam
High Tea bestellen Rotterdam
Tapas bestellen Rotterdam
Lunch bestellen Rotterdam
Gourmetten bestellen Rotterdam
Borrel bestellen Rotterdam
Italiaans bestellen Rotterdam
Grieks bestellen Rotterdam

Het is duidelijk, we hebben echt van alles in huis, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben speciaal voor Koningsdag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Rotterdam: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met lekker weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.