Koningsdag Rotterdam


Koningsdag is een van de grootste feesten van het jaar in Rotterdam, veel mensen komen op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Als je ervoor kiest om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Rotterdam je helpen voor deze speciale gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, ongeacht of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Je hebt de mogelijkheid om gerechten naar eigen wens te personaliseren. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en vakmanschap, voor je klaar, en bezorgen het eten samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Rotterdam.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je interesse hebt in een offerte, kun je dit op onze webpagina doen. Klik op de “offerte aanvragen” button en vul het offerteformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven, hoe uitgebreider je je wensen beschrijft, hoe meer wij je een offerte op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je tevreden bent met de offerte, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit doe je via deze website. Kies de gewenste opties, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, het is een fluitje van een cent! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Rotterdam?


Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, er is voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit diverse hoeken van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, voor een compleet overzicht van het assortiment, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Rotterdam
Buffet bestellen Rotterdam
High Tea bestellen Rotterdam
Tapas bestellen Rotterdam
Lunch bestellen Rotterdam
Gourmetten bestellen Rotterdam
Borrel bestellen Rotterdam
Italiaans bestellen Rotterdam
Grieks bestellen Rotterdam

Zoals je kunt zien, we hebben echt een breed scala aan opties, om van ieder evenement een groot succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, evenals een scala aan cocktails. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Rotterdam: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij voor iedereen iets te genieten valt. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij maken deze voor je in orde. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.