Live Cooking Rotterdam


Bij het organiseren van een feest is een van de cruciale dingen om te regelen de catering. Een feest kan pas een geslaagd feest zijn als de gasten tevreden zijn over het eten en met een goed gevoel naar huis gaan. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen waar het de catering betreft. Een daarvan is live cooking in Rotterdam. Hieronder wordt uitgelegd wat live cooking precies is en waarom het zo aantrekkelijk is.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is live cooking Rotterdam?


U kent waarschijnlijk de traditionele buffetten: de gerechten worden van tevoren klaargemaakt en wordt door de gastheer of -vrouw aangeboden op een gepland moment op het feest. Bij live cooking gaat dat net even anders. Een professionele kok komt naar de locatie met een compleet ingerichte keuken en het eten wordt bereid voor de ogen van de gasten.

 

Waarom is live cooking zo leuk?

De aantrekkelijkheid van live cooking Rotterdam is dat u op deze manier bij uw festiviteit over een “eetgelegenheid” beschikt waar u dat wenst. Hebt u iets te vieren, maar wilt u dat op een locatie doen die u uitkiest (in uw eigen tuin bijvoorbeeld), in plaats van uit eten te gaan in een restaurant, dan is live cooking perfect. Zo kan er bijvoorbeeld eveneens een kerstdiner bereid worden voor het personeel van een bedrijf, maar dan “in house”. Een ander voorbeeld is om een gezellige en sportieve teambuildingdag van het bedrijf te eindigen met een lekker diner op locatie. Er zijn talloze opties beschikbaar.

Een bijkomend interessant aspect van live cooking voor degenen die in het bereiden van eten geïnteresseerd zijn: in een restaurant bevindt de professionele kok zich altijd in de keuken. Terwijl u heerlijk aan het eten bent, vraagt u zich misschien af: “hoe is dat klaargemaakt?” Wat zijn de gebruikte kruiden? Hoe krijgt mijn vlees of vis die unieke smaak?” Bij live cooking kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Het menu bij live cooking Rotterdam


Bij het opteren voor live cooking moet u er rekening mee houden dat u niet, zoals in een restaurant, kan kiezen uit een uitgebreide menukaart. De cateraar kan immers niet alles meenemen. Indien u live cooking catering wilt organiseren, dan zal vooraf met u een menu worden afgesproken. Aangezien uw gasten niet allen dezelfde dingen lekker vinden, zijn er uiteraard verschillende opties. U kunt met de catering in Rotterdam bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan variëren van een eenvoudige maaltijd met enkele opties tot een uitgebreid meergangenmenu.

 

Food truck Rotterdam

Een alternatieve cateringoptie waarbij het eten wordt bereid op het moment dat uw gast dat wil, is een foodtruck. Deze compleet uitgeruste keuken op wielen kan op de door u gewenste locatie gerechten klaarmaken. Extra details vindt u elders op deze website.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Desserts Rotterdam


Nadat uw gasten hun buik rond hebben gegeten, is er meestal nog plaats voor een heerlijk dessert. Wist u dat suiker na het eten het overvolle gevoel wegneemt? Het zendt namelijk een signaal naar de hersenen dat maakt dat de maagwand uitzet. Via onze website is het mogelijk om desserts te bestellen, een perfecte manier om de maaltijd mee te beëindigen.

 

Wat is er nog meer mogelijk bij de catering in Rotterdam?

Koken op locatie is een geweldige manier om uw feest een exclusief tintje te geven. Maar er zijn nog andere opties waarbij de catering in Rotterdam uw feest tot iets bijzonders kan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het hoog aangeschreven buffet in Rotterdam. Dit omvat verschillende gerechten, waardoor er voor iedereen een gerecht is dat hun smaakpapillen zal verwennen. Of misschien overweegt u een gezellige barbecue in Rotterdam? Als u gasten heeft die het waarderen om gedurende de hele avond, dan is gourmetten in Rotterdam een fantastische optie.

Wanneer u een borrel in Rotterdam organiseert, kan de catering u helpen om deze gelegenheid tot een succes te maken, en eventueel kunt u deze verrijken met heerlijke hapjes die u bij de catering in Rotterdam kunt bestellen.
Bovendien biedt de catering de mogelijkheid om lunches voor u te verzorgen. Denk aan een aangename lunch met uw vrienden, familie of collega’s. Daarnaast behoort ook een werklunch op uw bedrijf tot de beschikbare keuzes.
Last but not least, hebt u ooit een High Tea ervaren? Zo niet, het is momenteel helemaal trendy, en deze ervaring is zeer de moeite waard. Tijdens een High Tea kunt u in de middag genieten van een delicate kop thee met een scala aan zowel zoete als hartige lekkernijen. Dit is een gezellige activiteit om te delen met vrienden of familie, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren.

 

Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van de producten van de cateraars waar wij mee samenwerken. Behalve dat alle gerechten met liefde worden bereid, wordt alles vakkundig en volgens de meest strenge voorschriften voor het bereiden van voeding klaargemaakt.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.