Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Rotterdam

BBQ bestellen Rotterdam

Lunch bestellen Rotterdam

Brunch bestellen Rotterdam

Stamppot bestellen Rotterdam

Gourmetten bestellen Rotterdam

Hapjes bestellen Rotterdam

High Tea bestellen Rotterdam

Tapas bestellen Rotterdam

Italiaans bestellen Rotterdam

Grieks bestellen Rotterdam

Desserts bestellen Rotterdam

Walking dinner Rotterdam

Food truck Rotterdam

Snackwagen Rotterdam

Borrel bestellen Rotterdam

Live Cooking Rotterdam

In Rotterdam, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Start uw gastronomische avontuur met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met diverse keuzes, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Rotterdam, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.