Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Rotterdam

BBQ bestellen Rotterdam

Lunch bestellen Rotterdam

Brunch bestellen Rotterdam

Stamppot bestellen Rotterdam

Gourmetten bestellen Rotterdam

Hapjes bestellen Rotterdam

High Tea bestellen Rotterdam

Tapas bestellen Rotterdam

Italiaans bestellen Rotterdam

Grieks bestellen Rotterdam

Desserts bestellen Rotterdam

Walking dinner Rotterdam

Food truck Rotterdam

Snackwagen Rotterdam

Borrel bestellen Rotterdam

Live Cooking Rotterdam

In Rotterdam, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon een rustige avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Start uw gastronomische avontuur met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met een scala aan opties, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Al met al, in Rotterdam is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.