High Tea bestellen Rotterdam

De High Tea kennen we heden ten dage als een soort theekransje, een gezellige samenkomst met familie of vrienden waarbij men lekkere hapjes kan eten, zowel zoet als hartig, met daarbij een lekkere kop thee. Meestal vindt een High Tea plaats in de loop van de middag.
Hoewel de High Tea nu een gezellig en lekker uitje is, was dat vroeger anders. Arbeiders in Engeland aten eind van de middag direct na werktijd vlees of vis en dronken daarbij thee. Ze aten aan hoge tafels, vandaar de naam High Tea. Echter de High Tea van tegenwoordig heeft daar niets meer mee gemeen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

High Tea bestellen in Rotterdam

Wilt u in Rotterdam op locatie genieten van een gezellige High Tea Rotterdam met een uitgebreide selectie van diverse theesoorten en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen? Dan bent u bij de Rotterdamse catering aan het juiste adres. Op onze website kunt u rustig het aanbod bekijken en uw keuze maken. Zodra u heeft besloten wat u wilt bestellen, kunt u direct uw bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Een van onze lokale cateraars in Rotterdam neemt dan contact met u op om een offerte op te stellen of om uw bestelling te bespreken. Op de dag van de High Tea wordt uw bestelling op de door u gekozen locatie afgeleverd.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Niet alleen High Tea

Naast onze High Tea bieden wij diverse andere opties. Denk bijvoorbeeld aan:

• Overweeg een Rotterdamse buffet catering voor uw evenement of feest. Een buffet is vaak de ideale keuze als u uw gasten diverse culinaire opties wilt bieden, zodat er voor elk wat wils is, inclusief vegetarische gerechten.

• Ervaar een onvergetelijke BBQ in Rotterdam. Voor velen is een barbecue een ware traktatie. Sappig vlees of verse vis met knapperige groenten en heerlijke sauzen, wat kan er beter zijn? Bij ons kunt u genieten van BBQ-schotels met topkwaliteit vlees en vis, inclusief bijgerechten als knapperig stokbrood met smakelijke kruidenboter en een overheerlijke pastasalade. En natuurlijk bieden we ook vegetarische BBQ-opties aan.

• Als grote stukken vlees niet uw voorkeur hebben en u uw gasten iets anders wilt aanbieden, is gourmetten in Rotterdam een geweldig idee. Met kleinere porties vlees of vis kunt u genieten van variatie en blijft u langer genieten. Bij ons hebben we een ruime selectie aan gourmetschotels beschikbaar.

• Wilt u eens echt iets unieks voor uw feest, partij of evenement? Overweeg dan om een food truck op locatie te laten komen. Dit concept is overgewaaid uit Amerika, maar wie bijvoorbeeld Curaçao heeft bezocht, is er ook bekend mee. Daar zijn de food trucks, lokaal bekend als ’truk’i pan’, overal te vinden.

Deze keukens op wielen bieden een scala aan heerlijke gerechten en kunnen op vrijwel elke locatie worden opgesteld. Dus, ongeacht waar u van plan bent iets te organiseren, de food truck kan ter plaatse verschijnen.

• Buiten de bovengenoemde cateringmogelijkheden, die vooral geschikt zijn voor feesten en evenementen, kunt u ook bij ons terecht voor lunches in Rotterdam. Of het nu gaat om een simpele lunch of om het verwelkomen van een klant op uw locatie met een uitgebreide lunch, wij zijn er om u te ondersteunen. Het is immers belangrijk om een goede indruk te maken, en wij doen ons best om dat te realiseren.

• Denkt u eraan om een borrel in Rotterdam te organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Overweeg dan om de lokale cateraar in te schakelen. Naast een verscheidenheid aan drankjes biedt de cateraar heerlijke hapjes aan, waarvoor u zeker complimenten zult ontvangen, want wij zorgen goed voor uw gasten.

• Om uw BBQ, gourmetmaaltijd of uitgebreide lunch perfect af te sluiten, mag een verrukkelijk dessert niet ontbreken. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van de heerlijke desserts die lokale cateringbedrijven in Rotterdam aanbieden.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Advies en offerte

Misschien vindt u het lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod van al die overheerlijke gerechten, hapjes en desserts. Natuurlijk kunt u altijd om advies vragen. Zoals eerder genoemd kunt u, voordat u beslist, een offerte opvragen.

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de gasten op uw feest of event lekker te verwennen met gerechten die allereerst erg lekker zijn, maar die daarnaast ook oogstrelend worden gepresenteerd of geserveerd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.